Eladás Villa, Uvita, Puntarenas, Costa Rica, 100 m norte de la catarata Uvita

Eladás - Cod. 24749

  • Tipus: Villa
  • Terület: 18251 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Ezt a lehetőséget folyóparton található ingatlan percre a központi Uvita hatalmas. Ez a gyengéd lejtős és teljesen használható 18,251 m2 (4,4 hektár) ingatlanhoz tartozik teljes hozzáférést biztosít az Cortezal folyón, egy meglévő modern otthon, és további 3 építési telek. Az egyik építési telek mellett ül a közönség híd és kínál ipari potenciál (teaház, vagy étteremben) egy külön bejáratú, parkoló és nagy folyó mázoló könnyű hozzáférést kínál, a magas szintű adatvédelmi és számos úszás lyukak.

Az első ház épült 2011-ben a tulajdonosok arra törekedett, hogy dolgozzon ki egy teljes közösség, amely a 3 ház és egy teaház / apartman. Az architektúra a 3 ház azonos; Tágas, nyitott és harmóniában a természettel. A kitöltött fő ház ül a felső plantel. Míg a tervezett 2. házban található le a folyón, és a villamos energia, a víz és a beton alapot a helyén (értéke kb 50.000 $). Nincs munka megkezdődött a harmadik hazai oldalon, vagy további kereskedelmi helyét.

A meglévő modern ház nagyszerű kilátás nyílik a folyóra és szép kilátást nyújt az óceánra nyílik a fák koronája hiszen szélén található egy gerinc. -Óceánra néző lehet szélesíteni, azonban a tulajdonosok úgy döntenek, hogy megőrizzék a környező természet, és rendelkezik a folyók csúcs az óceánra. Miközben élvezi a természet és a friss levegőt a nagy kiterjedésű fedélzeten (72m2), akkor úgy fogja érezni, mintha között található a fák koronája. A meglévő ház kb 225 m2, beleértve a biztonságos tárolás bodega (24 m2), a mezzanine / loft (18 m2) és fedélzeti épített a kezelt Ecomaderas fa.

 A ház teljesen felszerelt és teljesen bútorozott. Fenntartásában a téma, hogy harmóniában a természettel, faanyag nagy gyártásakor felhasznált hazai visszaigénylése az ingatlan. A érzik a természet bőségesen az egész lakásban; beleértve kézzel készített konyhabútor és fa lépcső a felső tetőtéri segítségével Laurel fa, külső ajtók a Cedar és beltéri ajtók az eukaliptusz és a Melina. Miatt megőrzése fák és az intelligens fejlődés, élővilág gazdag a terület. Szebbé teszi otthonát, és a vonzereje a vadon élő állatok, az ingatlan ültettek számos gyümölcsfák beleértve; banán, mangó, papaya, avokádó és még sokan mások.

Minden életterek teljes homlokzata ablakok dupla tolóajtó (üveg és cedazo). A konyha jól felszerelt, és a nyitott alaprajz a hazai kilátás nyílik a konyhából. A további loft jól illeszkedik a tanulmányi vagy külön hálószoba és egy fából készült padló. A ház alatt van egy nagy bodega, köztük egy nagy száraz helyiségben (6 m2), párátlanító, mosógép és szárítógép.

Akár keres egy egyszerű, de elegáns magánlakás található közepette Costa Rica egyik legszebb természeti környezetben, vagy szeretne továbbra is fejlesztés ezen a könnyen hozzáférhető, a magántulajdon, hogy hozzon létre egy vendégház vagy egyéb jövedelemtermelő lehetőségeket, a Uvita Jungle ház és River Lodge ingatlan tökéletes.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB