Eladás Ház, Santa Ana, Santa Ana, Costa Rica, Rio Oro

Eladás - Cod. 29115

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1035 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Befektetni a pénzt az egészséges, tartós és magas jóléti haza. Bio Domus D01 található Santa Ana, Costa Rica, a ház 460 m2-es építési, egy kétszintes lakások saját medencével sok 1035 m2-es 4 hálószoba és 4 fürdőszoba.

Bio Domus D01 található Central Valley egy privát társasházban, közel a gyönyörű Santa Ana város, ahol élvezi tavasz-szerű időjárás egész évben.

Ez egy kétszintes lakások. Ez egy fenntartható és egészséges ház megfelelnek az európai szabványoknak. Ez egy teljesen zöld építési projekt, ahol környezetbarát rendszerek és építési technikák lehetővé teszik az energiatakarékosság és hatékonyan véd a nedvesség és a talaj radioaktivitás, így biztosítva a tartós ház és a magas színvonalú kényelem.

A koncepció a ház nyitott, dinamikus, modern, lényeges és minimalista.

Az első emeleten áll: egy nagy lobbi, egy nappali, 60 m2-es, egy koreográfiai központi terasz medence és napozóágyak, a modern olasz konyha nagy szellőző kamra, egy vacsora szoba, egy nagy többcélú terem, 1 hálószoba, 1 komplett fürdőszoba bidével, egy mosókonyha, garázs és a 700 m2-es kert.

A második emeleten áll: 3 hálószoba, 3 teljes fürdőszoba bidével, 2 nagy panorámás terasszal, séta vászon szekrényben. Felszereltség: központi porszívó, napkollektor fűtés és a víz eloszlása ​​a PEX cső, Európai ablakok és ajtók, automata napelemes függöny, biztonsági bejárati ajtó, bútor, porcelán emeleten, fürdőszoba csempék és szaniterek mind neves olasz márka.

Ez a gyönyörű és kiváló a ház már megjelent különböző európai és latin-amerikai magazin annak bio-építészet koncepció mellett, mert a választott 2014-ben a könyv megjelenése "150 legjobb fenntartható ház Ötletek" megjelent Londonban Harper Collins, a fenntartható és egészséges ház.

A hatalmas terek, amelyre jellemző a természetes anyagok használata és a semleges színek. A fehér, fa, kő, a természetes fény, nyitott terek, a központi udvar vízzel (pool), mind olyan elemek, amelyek lehetővé teszik, hogy újra felfedezzük az öröm az élet egy otthon a lény, hogy egészséges maradjon, és szellőztetett területeken különös figyelmet egy új tudatosság jólét.

Ez az egyik első házak Costa Rica, amelyek megfelelnek a 7 legfontosabb folyamatokat a zöld ház szerint a Bio-Architecture technikák: Hőszigetelt és szellőztethető alapítványok, Anti-szeizmikus teherhordó falak, amelyek mind az egészséges és légáteresztő, kompozit fa-acél-beton födémek, szellőző és légáteresztő tetők, passzív rendszerek a természetes légáramlás, európai nyitó rendszerek, a megfelelő szellőzés és a nyári diffúzió, Megújuló energiák a teljes energia-önellátás.

Most van egy speciális ajánlatunk két csodálatos tulajdonságokkal Costa Rica. Az ára $ 1020000 vásárolnak BioDomus D01 és egy új tengerparti villa Cabo Velas butik Residences található, Playa Flamingo egyik legszebb strandja Guanacastes Golden Coast, mindössze 55 perces autóútra található Daniel Oduber International Airport Libériában.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB